Agenda & Taken

Een CRM-systeem is niet compleet zonder agenda en ook hier heeft Keysoftware gedacht aan gebruiksvriendelijkheid.

In een oogomslag kan je je geplande afspraken zien, raadpleeg eenvoudig je taken en bekijk snel je planning.

Afspraak Toevoegen

Kan je geen afspraak zien? Maak er eenvoudig een nieuwe afspraak door op de groene knop “Afspraak toevoegen” te klikken.

Een nieuw venster zal openen waar je de volgende gegevens kan toevoegen aan de afspraak:

  • Locatie van afspraak
  • Datum en tijd van afspraak: selecteer een datum en zie eventuele ingeplande afspraken zodat je niet dubbel plant. Kies ook een beschikbaar tijdvak.
  • Gegevens: Voeg hier je relatie toe
  • Extra: geef de afspraak eventueel een naam, verstuur bevestigingen per e-mail en voeg een omschrijving toe.

Als alle gewenste gegevens zijn ingevuld is de afspraak klaar om toegevoegd te worden. Doe dit door middel van op de groene knop “Opslaan” te drukken.

Hierna zal je terug de agenda zien met je nieuwe afspraak.

Afspraak Wijzigen

Moet een afspraak worden gewijzigd? Zoek de afspraak in je agenda en klik erop. Er opent zich een nieuw venster waarin je drukt op de groene knop “Bewerken”.

Nu kan je de gegevens van je afspraak wijzigen.

Let op: vergeet zeker niet om de aanpassingen op te slaan en nogmaals op de groene knop “Bewerken” te klikken.

 

Afspraak Verwijderen

Afspraak fout gepland of gecanceld? Je kan ze eenvoudig verwijderen door op de afspraak te klikken en de donkerblauwe knop “Verwijderen” te klikken. Er zal een bevestigingsvenster getoond worden met de vraag of het verwijderen van de afspraak de gewenste actie is.

Taken

In het tabblad ‘Taken’ kan je eenvoudig en overzichtelijk al je taken zien. Zo kan je zien welke taken nog in “Te Doen” staan, bekijk snel welke taken de hoogste prioriteit hebben, …

Heb je een taak afgehandeld? Dan moet deze natuurlijk uit de lijst “Te Doen”. Je kan de taak verslepen door er met de muis over te gaan, de linkermuisknop ingedrukt te houden en te slepen.

Je ziet nu een groen vlak waar je de taak in kan verslepen. Sleep je taak naar de gewenste lijst en laat de linkermuisknop los. Je taak is nu in een andere lijst.