Dossier

Om toegang te krijgen tot het dossier, druk je eenvoudig op de tab "Dossier" in het object-overzicht. Deze directe navigatie stelt gebruikers in staat om snel en gemakkelijk de specifieke documentatie en informatie met betrekking tot het object te bereiken.

Overzicht

Hier kun je snel en moeiteloos een samenvatting bekijken van geplande afspraken, geplaatste biedingen, resterende taken en andere relevante informatie. Deze overzichtelijke weergave biedt een handige en efficiënte manier om in korte tijd op de hoogte te zijn van de belangrijkste aspecten rondom het object.

Media

In de mediasectie vind je alle afbeeldingen die bij het object horen. Hier kun je moeiteloos bestaande afbeeldingen bekijken en nieuwe toevoegen om de inhoud te verrijken.

Ontdek het gemak van het beheren en updaten van visuele content, allemaal binnen de intuïtieve omgeving van de mediasectie.

Relaties

Ontvang een volledig overzicht van alle relaties die betrekking hebben op het object, zoals verkopers en kopers. Verken tevens welke van deze relaties een account hebben op Keysoftware.

Als ze een account hebben, biedt dit de mogelijkheid om specifieke acties uit te voeren:

Biedingen

In deze sectie krijg je een overzicht van alle geplaatste biedingen. Hier wordt een overzichtelijke tabel gepresenteerd met informatie over de kandidaat, datum van het bod, het bod zelf, financieel voorbehoud, bouwtechnische keuring, verkoop eigen woning, en de opleveringsdatum. Deze gestructureerde weergave biedt inzicht in alle relevante details, waardoor je op een efficiënte manier het biedingsproces kunt volgen en beheren..

Afspraken

Hier kun je eenvoudig de geplande afspraken voor het object bekijken. Ontvang een duidelijk overzicht van alle afsprakendata, waardoor je op een gestructureerde manier inzicht hebt in de planning rondom het object.

Documenten

Hier verkrijg je een volledig overzicht van alle documenten die nog moeten worden ingevuld, geleverd of anderszins verwerkt. Dit omvat zowel formulieren als documenten. Bovendien kun je de status van formulieren bekijken, inclusief welke al zijn bekeken, beoordeeld, en meer. Deze functie biedt de mogelijkheid om gerelateerde documenten te bekijken en te downloaden, waardoor je een gestructureerde en georganiseerde aanpak hebt voor het beheren van alle benodigde informatie.