Google Agenda Koppelen

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je je Google agenda kan koppelen met de agenda in KeySoftware.

 

Let op! Je hebt je Google-ID nodig. Om deze te krijgen, bekijk deze handleiding: https://wiki.keysoftware.nl/pagina/bekijken/70

Stap 1: Instellingen

Navigeer in de zijbalk naar “Instellingen”. Op de Instellingen-pagina selecteer je de optie “Agenda”.

Stap 2: Google Agenda Instellingen

Je zal in de Agenda Instellingen verschillende optie's zien om je agenda te kunnen aanpassen. Om je Google agenda toe te voegen aan de KeySoftware agenda selecteer je de optie: “Google Agenda”.

Stap 3: Google Agenda(s) Toevoegen

Een nieuw venster zal openen waarin je je Google agenda kan toevoegen. Je dient je Google link in te vullen en kan de kleuren van de events ook nog kiezen.

Om te zien hoe je je Google link krijgt, vindt je hier een handleiding daarvoor: https://wiki.keysoftware.nl/pagina/bekijken/70

Om meerdere agenda's toe te voegen klik je onderaan het venster op de knop: “Nieuwe Agenda Toevoegen”. Hiermee zal een nieuw invoer-rij zichtbaar worden waarin je de nieuwe agenda kan toevoegen.

Als je alle gewenste agenda's hebt toegevoegd moet je deze nog opslaan. Doe dit door middel van op de groene knop “Opslaan” te klikken. Je krijgt een bevestigingsvenster te zien als de Google agenda's succesvol zijn toegevoegd aan KeySoftware.

screens agenda