Relatie Wijzigen/Verwijderen

Een relatie aangemaakt, maar merk je incorrecte of ontbrekende gegevens op? Dan kan je deze makkelijk wijzigen met behulp van dit stappenplan:

Stap 1: Toegang tot Relaties

  1. Navigeer naar de zijbalk van het systeem.
  2. Zoek de optie “Relaties” in de zijbalk.

Stap 2: Relaties Overzicht

Klik op “Relaties” en er verschijnt een keuzemenu met enkele snelknoppen. Kies uit de beschikbare opties nogmaals voor "Relaties." Deze actie opent een nieuw venster waar je alle aangemaakte relaties in terugvindt.

Stap 3: Selecteer de Relatie

In het nieuw geopende venster, selecteer de relatie die je wilt wijzigen.

 

Wens je de gegevens van een relatie te bekijken of wijzigen?

Klik dan op de rij van de contactpersoon, niet op het selectievakje. Je zal hierna naar een nieuw venster gestuurd worden waarin de gegevens van de relatie zichtbaar zijn. Hierin zijn een aantal tabs te zien: 

  • Overzicht: Een snel overzicht van alle ingevulde gegevens.
  • Rollen & toegankelijkheid: Bekijk welke toegankelijkheden de geselecteerde relatie heeft.
  • Account: Wijzig eventuele incorrecte of ontbrekende gegevens voor deze relatie. Let op: wees zeker dat de wijzigingen op te slaan door onderaan op de groene knop “Wijzigingen opslaan” te klikken.
  • Contactpersonen: Bekijk welke contactpersonen tot deze relatie behoren.

Om een relatie te wijzigen kies je de tab “Account” en wijzig je de gewenste gegevens. 

Let op: je zal de wijzigingen nog wel moeten opslaan. Doe dit door middel van de groene knop “Wijzigingen Opslaan”, rechtsonderaan de pagina

 

Wil je de relatie verwijderen?

Klik dan op het selectievakje voor de relatie, je kan hier meerdere tegelijk selecteren. Om de geselecteerde relatie('s) te verwijderen klik je vervolgens op de rode knop met het vuilbak-icoontje. Een bevestigingsvenster zal openen waarin je zal moeten bevestigen of het verwijderen van de geselecteerde relatie('s) gewenst is.