API Koppelingen

Het systeem biedt flexibiliteit en uitbreidingsmogelijkheden door middel van API (Application Programming Interface)-integratie. API's spelen een cruciale rol bij het mogelijk maken van communicatie en gegevensuitwisseling tussen het systeem en externe services, zoals makelaarssites en planviewers.

In dit gedeelte kan je de gegevens voor je API's invullen. Dit is nodig indien je wenst gebruik te maken van de API's.

 

Let op: Er kunnen een aantal opties grijs zijn. Dit betekent dat deze nog in het systeem verwerkt moeten worden.

 

Planviewer API

Het Nationale Locatie Platform

Planviewer is sinds 2010 het Nationale Locatie Platform.

Vanaf die datum heeft Planviewer historie opgebouwd van locatiedata. Op dit moment vertrouwen meer dan 300.000 bezoekers per maand op hun platform. Samen zijn ze goed voor meer dan 3 miljoen zoekacties naar een locatie. Deze cijfers staan nog los van het intensieve zakelijk gebruik door o.a. notariskantoren, financiële dienstverleners, makelaars, taxateurs, softwarebouwers, projectontwikkelaars en meer dan 100 gemeenten.

Keysoftware API

De Keysoftware api zorgt voor veel onderdelen in jouw systeem. Zo worden er via deze manier producten voor jou besteld en aanbod op jouw website getoond. Ook kan je hier zelf een api key genereren zodat andere partijen toegang hebben tot bepaalde onderdelen in jouw systeem.

De Keysoftware Api zorgt ervoor zorgt dat andere partijen toegang kunnen krijgen tot de data die jullie in Keysoftware zetten.

Let op! Dit is op eigen risico!

Api documentatie is te vinden op https://api.keysoftware.nl/

Voys

Zorgen dat jouw bedrijf kan bellen en bereikbaar is voor jouw klanten. Dat is wat Voys doet, maar dan op een unieke manier.

  • Voice over IP (VoIP) betekent dat je via internet kunt bellen.
  • Met VoIP kun je telefoongesprekken voeren via je internetverbinding.
  • VoIP helpt je geld te besparen in vergelijking met traditionele telefoniediensten.
  • VoIP biedt extra functies zoals videoconferenties en instant messaging.

Vrijheid & bereikbaarheid

Als gebruiker van Voys heb je de vrijheid om te werken waar en wanneer je maar wilt: de telefonie verhuist gewoon met je mee. Je kunt bellen en gebeld worden, overal waar je maar internet hebt. Een doorschakeling of belgroep is heel gemakkelijk aan te maken, waardoor je goed bereikbaar bent!

Funda

Dagelijks verbindt Funda vraag en aanbod op de vastgoedmarkt. Ze helpen kopers en verkopers, huurders en verhuurders, en makelaars op weg. En dat doen ze al 20 jaar. Inmiddels zijn ze een van de grootste websites van Nederland waar iedere maand meer dan 4 miljoen mensen samenkomen. Op zoek naar een nieuw thuis of plek voor zakelijke ambities. Of om even binnen te kijken bij de buren.

Funda helpt je ondernemen via ons vastgoedplatform. Met data, inzichten en leads. We optimaliseren het platform en onze diensten continu zodat jij eenvoudig en effectief kunt werken.